ATÖLYE 017: SEKTÖR #3 YİĞİT GÜRALP İLE SİNEMANIN YENİ YÜZYILI

Yaşar Üniversitesi Film Tasarımı Bölümü

Atölye 017: Sektör #3 SİNEMANIN YENİ YÜZYILI

atölyesini duyurmaktan mutluluk duyar! ​🔊

2006’da öykü ve senaryosuna imza attığı SINAV, 2012’de senaryo yazarlığını üstlendiği UZUN HİKAYE ve 2017’de yaratıcı yapımcılığını ve senaryo yazarlığını üstlendiği AYLA filmleri kendi döneminde ana akım sinemada ses getiren, her biri büyük prodüksiyonlara sahip, türlerinde öncü filmler oldu.​

Gün birinciliklerine imza atan 100 bölümü aşkın TV dizisinin senaryosunda da adına rastladığımız Güralp, 2019’da kurduğu “GGF Pictures” (Gayet Güzel Filmler) ile Sinema ve Dijital TV endüstrisine “İçerik Yaratım ve Film Yapım Stüdyosu” olarak katkıda bulunmayı sürdürüyor. Çeşitli dergi ve medya sitelerinde sinemaya ve hayata dair yazılar da kaleme alan Güralp, “GGF Academy” ile birlikte “Sinemanın Yeni Yüzyılı” başlıklı söyleşi zinciri ve “Bilgin Varsa Fikrin Olsun” atölyeleriyle geleceğin sinemacılarına klişeleşmiş ve geçerliliğini yitirmeye yüz tutmuş olandan farklı bakış açıları sunuyor.

SİNEMANIN YENİ YÜZYILI

adlı Atölye 017 etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Kayıtlı atölye katılımcılarına isme özel Katılım Belgesi verilecektir.

Katılımcıların atölye öncesinde www.imdb.com/name/nm2320774/ web sayfasında bulunan Yiğit Güralp filmografisini incelemelerini tavsiye ederiz.

Atölye 017: Sektör #3 Sinemanın Yeni Yüzyılı etkinliği 15 kontenjanlı olup, katılım sağlamak isteyenlerin [email protected]adresine e-posta atmaları gerekmektedir. Etkinliğimiz, kayıt yaptırmış kontenjanlı aktif katılımcılar dışında, sadece izleyici olarak katılmak isteyen herkese açıktır. Etkinlik linki, etkinlik gün ve saatinden 10 dakika önce YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FİLM TASARIMI BÖLÜMÜ FACEBOOK SAYFASI üzerinden paylaşılacaktır.

Tarih:8 OCAK 2021, Cuma

Saat: 11.00

Etkinlik Platformu: JITSI

Moderatör: Sertaç Koyuncu

Atölye Kontenjanı: 15 Kişi

Etkinlik Dili: Türkçe

Kayıt için [email protected] adresine e-posta atınız.

Yaşar Üniversitesi

Film Tasarımı Bölümü 🎥